Besi Bir Yerde Zayiflama Cayi

Kilo verme deyince akla ilk gelen çaylardan birisi beşi bir yerde zayıflama çayıdır. Özellikle hanımların sıklıkla tercih ettiği beşi bir yerde zayıflama çayı, genellikle yeşil çay, biberiye, funda yaprağı, mate ve kekik bitkilerinin karışımından elde edilmektedir. Bahsi geçen bu bitkilerin kilo vermeye olan etkisi çoğu kişi tarafından bilinmektedir. Özellikle yeşil çay hem şifalı bitkiler arasında oldukça faydalı mükemmel bir bitkidir hem de metabolizmayı hızlandırıcı etkisi sayesinde zayıflamak için yapılan diyet listelerinin vazgeçilmezleri arasındadır.  Yeşil çay konusunda detaylı bilgi için ilgili makalemizi okuyabilirsiniz.


Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Nasıl Hazırlanır?


Bitki çayları ile zayıflamak mümkün mü
Zayıflatan bitki çaylarının genelinde, sıklıkla yapılan bir yanlıştan bahsetmek istiyorum. Bir çok kişi herhangi bir bitki çayı yaparken demlemek yerine kaynatma hatasına düşüyor. Eğer bitki çayı kaynatılırsa besin değerinin kaybolmasına neden olur bu yüzden bitki çayının yararlarından mahrum kalmış olursunuz.

Beşi bir yerde zayıflama çayı hazırlarken kaynatmayın. Bunun yerine kaynamış ve bir süre (5 - 6 dk) dinlenmiş suyun içine bitki karışımlarını atın ve yaklaşık 10 dakika kadar demlenmeye bırakın. Daha sonra beşi bir yerde zayıflama çayı demini süzün. Beşi bir yerde zayıflama çayınız hazır. Şeker kullanmadan tüketin. Biraz lezzetlendirmek için bir kaç damla limon ilave edebilirsiniz. Bu sayede kilo vermek için beşi bir yerde zayıflama çayından maksimum faydayı almış olacaksınız.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Nereden Alınır?


Dilerseniz bu karışımı oluşturan yeşil çay, biberiye, funda yaprağı, mate ve kekik bitkilerini ayrı ayrı alıp siz kendiniz de harmanlayabilirsiniz. Yok ben uğraşamam diyorsanız hemen hemen bütün aktarlarda beşi bir yerde zayıflama çayı karışımı bulunur.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Zayıflatır mı?


Zayıflamaya yardımcı hiç bir gıda takviyesi tek başına işe yaramadığı gibi beşi bir yerde zayıflama çayı da tek başına sizin zayıflamanıza yetmez. Kilo kaybını hızlandırıcı etkisi sayesinde zayıflamanıza yardımcı olur. İyi bir diyet programı ile birlikte kullandığınız taktirde çok iyi fayda sağlar ancak hiç bir şey yapmadan sadece beşi bir yerde zayıflama çayı içerek kilo vermeye çalışırsanız sonuç alamazsınız.

Soru ve görüşlerinizi lütfen bizimle paylaşın.  
Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder