Solusitan Ne Kadar Güvenilir?

Solusitan Nedir? konu başlığı altında solusitan dan daha önce bahsetmiştik. Solusitanın yağ emici özelliği sayesinde, yemek yeme alışkanlıklarınızdan vazgeçmeden, hatta çok sevdiğiniz yağlı yemekleri dahi yiyerek kilo vermek artık mümkün. Bu konuda Dr. Gürkan Kubilay özel bir televizyon kanalında açıklamalarını deney  yaparak göstermiş ve solusitan etkinliğini kanıtlamıştır.


Bu konuyu açmamızın sebebine gelmek istiyorum. Bir önceki solusitan ile ilgili makalemizi okuyan okuyucularımız, solusitan ile kilo verme konusunda ikna olmuşlar ancak güvenilirliği konusunda ki haklı olarak endişe etmektedirler. Bu endişelerini giderici bir takım şeyler belirtmekte fayda olduğunu düşündüm.

aşırı kilo hem sağlığınızı hem de psikolojinizi bozarDeğerli arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Solusitan içerikli bizim tavsiye ettiğimiz ürün olan Lineatabs, bir ilaç değildir. İlaç olmadığı için herhangi bir yan etkiye maruz kalmanız da söz konusu değildir. Ayrıca bu ürünün etken maddesi olan solusitan, tehlike arz ediyor olsa Dr. Gürkan Kubilay canlı canlı televizyonda çıkıp bunu anlatmazdı. Yani böyle bir risk almazdı. Hiç bir doktor böyle bir risk almaz. Zaten Dr. Gürkan Kubilay bu konularda itibarı son derece yüksek olan ve güvenilir bir insandır. Bu açıdan da bakıldığında solusitan güvenilir bir maddedir, ama ölçülü kullanılmalıdır.

Diğer bir husus, solusitan yalnızca kilo vermek isteyenlerin kullanması gereken bir ürün olarak görülmemelidir. Solusitan kan basıncını düzenler, kandaki kolesterol seviyesini ayarlar ve kişiye zindelik katar. Bu yüzden yetişkin her birey için fayda sağlayacak bir üründür.

Sonuç olarak Solusitan Lineatabs ürününe güven konusunda tereddüt etmenize gerek yok. Rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ancak yine de ne olur ne olmaz içim rahat etmez diyorsanız size tavsiyem bir dahiliye uzmanına danışmanızdır. Ayrıca herhangi bir kalıtsal hastalığınız var ise yine doktora danışmanız iyi olur. Hamile bayanlar ise kullanmasın çocuğun iyi beslenmesi gerekir.

Değerli dersimiz diyet okuyucuları, Her zaman size faydalı, işinize yarayacak yazılar yazmak için gayret ediyorum. İlgi ve alakanızdan memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin. Aynı zamanda görüşlerinize ve her türlü eleştirilerinize açık olduğumuzu bilmenizi isterim. Blogumuzdaki diğer yazılara da göz atmanızı öneririm.


Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder