African Mango Nedir?


afrikan mango
African Mango nedir? African Mango Avrupa’da en çok satılan zayıflamaya yardımcı, bünyesinde yoğun bir şekilde A, B ve C vitaminleri içeren tropikal bir meyvedir. Bu vitaminler kilo vermeye olduğu kadar cilt sağlığı ve saçlar için de çok faydalı bir meyvedir. Günümüzde bir çok kişinin zayıflamak için kullandığı African Mango son zamanlarda ülkemizde de oldukça popüler bir hale gelmiştir ve kapsül formunda kullanılmaktadır.  



(Bu bilgiler, ürünün üreticilerinden elde edilmiş olan ve kesinliği uzmanlar tarafından kanıtlanmamış olan bilgiler olup, ürünü kullanmadan önce uzman hekimlere danışılması gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz.)

African Mango ilk olarak Avrupalılar tarafından keşfedildi. Peki gerçekten işe yarar mı? African Mango, içerisinde barındırdığı özlerle vücudunuzdaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Vücuda zindelik ve enerji verir aynı zamanda içerdiği lifli özelliği bakımından oldukça kuvvetli bir antioksidan deposudur. Bu açıdan bakıldığında meyve olarak tüketildiğinde dahi oldukça faydalı mükemmel bir besindir. African Mango zayıflama kapsüllerinin ise içeriğinde adını aldığı Mango meyvesinin yanı sıra Biberiye, Funda yaprağı, Zencefil, Tarçın Kabuğu, Mate Yaprağı, Yeşil Çay, Zeytin Yaprağı, Yulaf ve Siyah Çay özleri bulunmaktadır. Bu bitkilerin de zayıflamaya olan etkilerini ve yüksek besin değerlerini düşündüğümüzde hızlı ve sağlıklı kilo verme konusunda çok iyi bir yardımcı takviye gibi görünüyor.

African Mango zayıflamaya olduğu kadar, cilt ve saç bakımında da oldukça yarar sağlıyor. African Mango içerisinde A, B ve C vitaminleri ile beraber bünyesinde yüksek oranda Beta Karoten de bulunuyor. Beta Karoten cildin güzelleşmesine, saçlara ve bazı enfeksiyonların tedavisini güçlendirmeye yarayan bir maddedir. Beta Karoten ve African Mango’nun içinde bulunan diğer vitaminler saç derisinde bulunan problemlerin giderilmesine yardımcı olmaktadır.

Orjinal African Mango 'nun faydalarını maddeler halinde sıralayacak olursak; 

African Mango;

Metabolizmayı hızlandırarak dolaşım sisteminin düzenlenmesine,
•Vücuda enerji vermeye,
•Lifli özelliği ile tokluk hissi vermeye,
•Vücutta toplanan toksinlerin atılmasına,
•İçerdiği A,B ve C vitaminleri ile kilo kaybına yardımcı olduğu gibi cilt ve saçlarınızın da beslenmesine,
Tok tutucu lifli özelliği sayesinde zayıflamaya ve sürekli kilo kaybına,

Yardımcı olan bitkisel bir gıda takviyesidir.

African Mango doğal ürünlerin ekstrelerinden, özlerinden ve de konsantrelerinden, üretilmiş gıda bir takviyesidir.Herhangi bir hastalığı önleyici veya tedavi edici bir taahhütte bulunulmamaktadır. Ürün hakkında yazılı olan bilgiler, içinde kullanılan bitkilere ait literatür kayıtlarından ve bilimsel araştırmalardan alındığı iddia edilmektedir. Aynı zamanda bu bitkilere ait ve yıllardır süre gelen geleneksel kullanım amaçları yazılmıştır.

Önemli Not: Bu bilgiler tamamen African Mango ürünü için iddia edilen bilgilerdir. Hiç kimseye olumsuz yönde etkide bulmak istemeyiz. Hangi ürün olursa olsun satın almadan önce muhakkak doktoruna danışınız. Hamile, emziren hanımlar ya da herhangi bir rahatsızlığı bulunanlar bence kullanmasınlar. 
Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder