Hızlı Kilo Kaybı İçin Ne Yapılmalı?

Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo kaybetmek için egzersiz yapmanın öneminden bahsetmiştik. Düzenli yapılan spor her zaman için mükemmel fayda sağlar. Ancak günün her saatinde yapılan spor aynı faydayı sağlamaz. Sabah erken saatlerde yapıldığında akşama oranla çok daha yararlı olacaktır. Örneğin her sabah erkenden kalkın ve en az 40 dakika tempolu yürüyüş yapın (En az 40 dakika diyorum çünkü vücut her egzersizde ilk 20 dakika yağ yakmaya başlamaz, karbonhidrat yakar. 20 dakikadan sonra yağ yakımı başlamış olur).
yürüş yapmak hızlı kilo verme konusunda etkilidir
Bu şekilde hem yağ yakımını hızlandırmış olursunuz hem de gün boyu metabolizma hızının artmasından dolayı kalori harcamanız da normalden kat kat daha hızlı olur. Özellikle şimdilerde yani sıcak yaz günlerinde güneş tam etkisini göstermeden yürüyüşe başlamak çok daha isabetli olacaktır. Hava ne kadar sıcak olsa da terlemenizi kolaylaştıracak kıyafetler tercih etmelisiniz. Zira terlemek hem kilo kaybetmenin en iyi göstergesidir hem de vücutta biriken zararlı maddelerin ve toksinlerin dışarı atılmasını sağlamaktadır. Bununla beraber yürüyüşe çıkarken yanınıza mutlaka küçük bir şişede su alın çok soğuk olmasına gerek yok. Bu sadece yürüyüş için de değil hangi spor yapılırsa yapılsın su mutlaka bulundurulmalıdır. Vücut çok hızlı şekilde su kaybedeceği için aralıklı şekilde bir yudum su içilmesi gerekir. Dikkat edin hepsini birden içmek zararlı olabilir. Yudum yudum içmek yorgunluğunuzu almakla birlikte vücudun su ihtiyacını da gidermiş olur. Yürüyüş yaptınız ve eve döndünüz. Şimdi harika ılık bir duş alıp rahatlayabilirsiniz. Tabi doğal olarak acıkmış olacaksınız sakın nasıl olsa spor yaptım bol bol kalori harcadım artık biraz yiyebilirim diye bir düşünceye kapılmayın. Bir adet elma, armut ya da küçük bir kase az yağlı yoğurt gibi tercihlerde bulunabilirsiniz.
Bu tavsiyeler size zamanla kilo kaybettirecektir.

Çok hızlı kilo kaybetmek zarar teşkil eder ancak kilo kaybını hızlandırıcı besin takviyeleri kullanabilirsiniz. Kullandığınız ürün hem kaybettiğiniz enerji ve vitaminleri geri kazandırmalı hem de düşük kalorili ve yağ yakımını hızlandırıcı etkiye sahip olmalıdır. Piyasada satılan yüzlerce sahte ya da etkisi kesin olmayan ürün mevcut. Benim size tavsiye ettiğim ürün African Mango dur. Orjinal African Mango şu anda Türkiye'de zayıflamaya yardımcı olan en iyi besin takviyesidir. İlaç olmaması dolayısıyla da herhangi bir yan etkisi söz konusu değildir. Orjinal African Mango ürününe buraya tıklayarak bakabilirsiniz. Saygılar..
Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder